6. Onze dansdocente

Vanaf de start van het seizoen 2022-2023 krijgen wij les van Desirée Goverts. Verdere introductie van haar komt nog.

Suzanne van der Mark is van september 2015 tot juli 2022 onze dansdocente geweest en we waren erg blij met de enthousiaste en duidelijke manier waarop zij ons les heeft gegeven.

Hieronder stelt zij zich voor.

” Na een periode waarin ik regelmatig als vervanger heb ingevallen, ben ik met ingang van het seizoen 2015-2016 als vaste dansdocent bij Ivanica begonnen. Dit doe ik nog steeds met enorm veel plezier!

Ivanica is een zeer dynamische groep met mensen die al jarenlang dansen maar ook met mensen die net zijn begonnen. Hierdoor kan ik alle kanten op met mijn dansmateriaal, van zeer eenvoudig tot meer complexere dansen. Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen genieten van het dansen met elkaar en de prachtige diverse wereldmuziek.

Van huis uit is mij de liefde voor de internationale dans en haar prachtige muziek al bijgebracht. Ik danste als jong meisje wekelijks bij een kindervolksdansgroep in Zeist. Mijn passie voor dans heeft zich echter niet alleen toegespitst op die van de internationale dans. Na mijn havo-examen heb ik de studie voor docent dans aan de dansacademie te Tilburg gevolgd en later nog de PABO in Tilburg gedaan. Ik ben nu leerkracht aan het basisonderwijs en geef daarnaast danslessen en projecten in het basis- en middelbaar onderwijs.

Elke donderdagavond kijk ik er weer naar uit om les te mogen geven bij Ivanica, omdat ik er na een lange drukke werkdag toch weer heel energiek en vrolijk van terug kom.

Ik hoop het daarom ook nog heel lang te doen.”